Om os > Ledelse

Ledelse

STRANDGADE er en konsulentvirksomhed med ekspertise indenfor Facility Management.

Vi har siden etableringen i 2006 arbejdet målrettet på at blive førende indenfor alle aspekter af FM-rådgivning. Dette omfatter bl.a. outsourcing, optimering af de interne driftsafdelinger, kontraktstyring og digitalisering. 

STRANDGADEs høje kvalitet

Vores rådgivning er kendetegnet ved, at vi altid lytter til vores kunder og sætter os nøje ind i kundens specifikke situation og derigennem sørger for at levere skræddersyede løsninger til vores kunders tilfredshed. Vores store erfaring og datagrundlag giver os samtidig en unik mulighed for at levere rådgivning af høj kvalitet.

Vi arbejder for nogle af de største offentlige og private virksomheder i Danmark, og vi er stolte af at kunne sige, at vi altid opnår en ekstraordinær positiv feedback fra vores kunder på vores arbejde.

Etablering og ledelse

STRANDGADE blev etableret i 2006 af tre tidligere ledende medarbejdere i PWC, IBM og PA Consulting. STRANDGADE ledes i dag af Christian Behrens, der har mere end 20 års erfaring fra managementkonsulentbranchen både fra Danmark og udlandet.

Christian Behrens er økonom (cand.merc. og MBA SIMI diplomaprogramme) og har assisteret en lang række private og offentlige kunder indenfor primært Facility Management, Økonomistyring, Proces- og Organisationseffektiviseringsprojekter samt Digitalisering. Christian Behrens har tidligere arbejdet som ekstern underviser på CBS med speciale indenfor management & cost accounting (cand.merc og HD-programmer).